MORALA REAGIRATI I POLICIJA

'IMAM KORONU, A VI SE TESTIRAJTE' Histerija u Zaprešiću nakon ispada starijeg muškarca, poslije je otkriven razlog zašto je lagao i izazvao paniku

 
 Darko Tomas / Ilustracija / HANZA media

Revoltiran zbog nedostavljanja mirovine na kućnu adresu, 69-godišnji umirovljenik iz Zaprešića ušetao je jučer popodne u poštu u Švajcarovoj ulici i uzviknuo na sav glas: "Imam koronu! Potvrđen mi je virus. A vi se testirajte."

Nije dugo trebalo da u poslovnicu Hrvatske pošte oko 14.30 sati stigne policija. Zbog uznemiravanja djelatnica pošte, kriminalisti su zasukali rukave te ušli u trag nezadovoljnom i revoltiranom umirovljeniku koji je nakon zastrašivanja svih prisutnih, otišao u nepoznatom smjeru.

- Takvo ponašanje 69-godišnjaka uznemirilo je zaposlenike pošte te nekoliko građana koji su čekali ispred poslovnice, a čime je počinio prekršaj iz čl. 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Muškarcu je uručena obavijest da će protiv njega biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Novom Zagrebu - priopćili su iz zagrebačke policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 20:06