EKSCES

INCIDENT NA OTKRIVANJU SPOMENIKA TUĐMANU Došlo do naguravanja, poletjela i šaka, jedna osoba u bolnici: 'Netko je viknuo da je Tuđman zločinac'

 Screenshot/N1

Na svečanosti otkrivanja spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu u Zagrebu, kojem je prisustvovao i državni vrh, dogodio se incident, javlja N1.

Na raskrižju Ulice grada Vukovara i Ulice Hrvatske bratske zajednice došlo je do naguravanja među skupinom okupljenih, a navodno je "pala" i šaka u glavu i to nakon što je netko viknuo "Tuđman je zločinac".

Zagrebačka policija je potvrdila da su na ovoj svečanosti dva puta postupali zbog narušavanja javnog reda i mira i to prvi put u 15 sati, kada je prekršaj napravio muškarac rođen 1957., a koji se još nalazi na ispitivanju u policijskoj postaji, javlja N1.

Drugi put policija je postupila u 16 sati, kad je došlo i do fizičkog obračuna. U policiji kažu da je muškarac rođen 1959. godine trenutno u bolnici, a da u ovom slučaju još traje utvrđivanje činjenica odnosno da se tek treba rasvijetliti što se dogodilo.

FOTOGALERIJA: Svečano otkrivanje spomenika Franji Tuđmanu

FOTOGALERIJA: Prosvjed protiv podizanja spomenika Franji Tuđmanu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:52