NOVI DETALJI

ISPOVIJEST JEDNE STARLETE:Toni Kukoč uredno mi je platio500 eura, ali nije mi dao za taksi

Mlada starleta ispričala je kako ju je Perunović podvodio i koliko je zarađivala za seks s poznatima

ZAGREB - Austrijski poduzetnici, bogati Rusi, imućni poslovnjaci koji su u privatnom avionu dolazili s Ibize na Jadran radi seksa sa starletama i kvazi manekenkama. Sve je to zabilježila hrvatska policija tijekom akcije razbijanja elitne prostitucije koja je završila uhićenjem fizioterapeuta Nebojše Perunovića Panče i dvije mlade djevojke okrivljene za podvođenje “zvijezdica” i atraktivnih djevojaka koje su to željele postati.

Hostesa na ATP turniru

Policija je, tajno nadzirući pojedine osumnjičenike, prikupila opsežan i temeljit dokazni materijal, pa pojedine umiješane osobe nije trebalo posebno “pritiskati” da priznaju u čemu su sudjelovale. Jutarnji list donosi iskaz jedne mlade starlete, koja je priznala da ju je okrivljeni Perunović angažirao da se prostituira i da joj je nalazio imućne klijente. Među prvim klijentima koji je do nje došao preko Perunovića navela je izvjesnog Zorana.

- Za seksualni odnos platio mi je dogovorenih 500 eura. 200 eura dana sam Perunoviću. Na ATP turniru u Umagu radila sam kao hostesa. Perunović me nazvao i rekao mi odem u jedan hotel u Poreču i pružim seksualne usluge Toniju Kukoču.

Dodatni troškovi

Otišla sam tamo, ne sjećam se više kako se hotel zvao. U hotelu sam imala seksualni odnos s Kukočem koji mi je platio 500 eura. Perunoviću ništa nisam željela dati jer sam imala dodatne troškove taksi prijevoza od 800 kuna - ispričala je starleta. Spomenuti klijent dogovorio je unaprijed konkretnu cijenu za konkretne usluge i smatrao je da ne treba platiti dodatne troškove.

- Lani u kolovozu Perunović me uputio u Split k Danijelu na jahtu u marinu hotela Lav. Tamo je bila i Aleks, stara oko 25 godina, a došle su i još dvije djevojke. Bile smo tamo dvije noći i jedan dan. Dobila sam 1.500 eura od kojih sam 500 dala Perunoviću.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA OD SRIJEDE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 11:49