PORUKA IZ REMETINCA

Ivo Sanader se javio iz pritvora: Ja Zorro?! Imam važnija posla...

ZAGREB - Na tvrdnje koje su se pojavile u medijima o tome da je iskaz Branke Pavošević plasirala obrana Ive Sanadera reagirao je jučer kasno poslijepodne njegov odvjetnički tim.

Jučer su sa Sanaderom u pritvoru u Remetincu razgovarali njegovi odvjetnici Jadranka Sloković i Goran Suić, a posredno se on očitovao na tvrdnje Vladimira Šeksa da on kao Zorro osvetnik uzvraća udarac svojoj bivšoj stranci.

“Najodlučnije odbacujemo te navode, a i iskaz Branke Pavošević je neistinit i kontraproduktivan za našeg klijenta iz više razloga. Prije svega zbog toga jer ona u svom iskazu lažno tereti Ivu Sanadera, postavljajući ga na čelo organizacije koja je navodno funkcionirala na kriminalnoj osnovi.

S druge strane, obrana Ive Sanadera ima važnijeg posla i ne odgovara nam sukob s bilo kime, pa ni s bivšom strankom. Takve tvrdnje su tendenciozne i temelje se na lažnim pretpostavkama.

Sanader iz istražnog zatvora nema mogućnost na bilo koji način utjecati na Branku Pavošević. Što se njega tiče, on će se i dalje nastaviti braniti tako da ne tereti nikoga, pa ni svoju bivšu stranku, kažu Sanaderovi odvjetnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:32