PREMIJERKIN ODGOVOR

Jadranka Kosor: Hrvoje Vojković mi nije prijetio

Zagreb, 230110.Na Cvjetnom trgu odrzava se akcija naziva Budi Zdravka, za sprecavanje raka vrata maternice. Poznati su prodavali mimoze od kojih je prihod isao za Hrvatsku ligu protiv raka.Na fotografiji: premjerka Jadranka Kosor odazvala se akciji i kupila mimoze.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

ZAGREB - Premijerka Jadranka Kosor danas je izjavila da nije bilo prijetnji od strane Hrvoja Vojkovića, predsjednika uprave Croatia Osiguranja.

"Imam puno važnijeg posla nego se baviti unutarstranačkim problemima u nekoj stranci", izjavila je Kosor na Cvjetnom trgu povodom obilježavanja Dan mimoza.

Iako premijerka nije željela potvrditi je li s HSLS-ovim Darinko Kosorom, Vojkovićevim stranačkim šefom, razgovarala o predsjedniku uprave CO.

Također, Kosor je komentirala kandidaturu Mladera Bajića za još jedan mandat na mjestu državnog odvjetnika.

"On ima povjerenje Vlade i dobro radi svoj posao", izjavila je premijerka.

Navode medija, da Kosor planira smjeniti Biancu Matković s mjesta predsjednice Udruge žena Katarina Zrinska, Kosor nije htjela komentirati.

Premijerka Kosor potvrdila je, također, da se sastala s Draganom Čovićem, no tema nije bila izmjena zakona o prebivalištu, već dogovor vrha hrvatskog HDZ-a i HDZ-a BiH koji bi se trebao održati za desetak dana u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 05:40