VOJNA POLICIJA NA ULAZU U ODJEL KB DUBRAVA

Jedan pilot dovezen u ležećem položaju, drugi ušetao

Zagreb, 230910. KC Dubrava, Abdominalna kirurgija. Vojni piloti Igor Troselj i Marijan Kudlik koji su prezivjeli padove svojih aviona nakon obrade na Hitnom kirurskom odjelu prebaceni su na 4. kat KC Dubrava, na odjel Abdominalne kirurgije. Tamo su u apartmanu, a ocekuje se da ce sutra biti pusteni. Vojni policajci su osiguravali sve prilaze odjelu i do pilota nije mogao nitko osim sluzbenih osoba. Foto: Zvonimir Krstulovic
 Zvonimir Krstulović

ZAGREB - KC Dubrava danas je bio pod opsadom novinara. Do vojnih pilota nitko osim službenih osoba HV-a nije mogao doći. Dovezeni su u dva helikoptera, a na kirurgiju su primljeni zajedno.

- Jedan je tu na kirurgiju ušao u ležećem položaju, a drugi je ušetao, niš mu ni bilo. I kacigu je nosio u ruci - svjedoči žena koja se na hitnom kirurškom KC Dubrava našla zbog ozljede ruke, ugizao ju je pas.

Vojna policija osigurava ulaz na Hitnu kiruršku službu i ne pušta nikog unutra, a zaštitari oblijeću novinare i upozoravaju da je zabranjeno snimanje unutar zidova KC Dubrava. No, novinari se snalaze...

Nakon obrade u Hitnoj kirurškoj službi piloti su prebačeni na 4. kat KC Dubrava na odjel Abdominalne kirurgije. Prebačeni su hodnicima mimo očiju javnosti. Na 4. katu također vojna policija. Nitko nije mogao ući unutra.

Iz dobro čuvanog odjela izlazi ravnatelj KC Dubrava prof. Milan Kujundžić i priča na mobitel.

- Da, da, odnijeli smo dečkima sokove. Dobro su, pričamo, šalimo se, ogrebotine su dobili - govori ravnatelj potvrdivši i nama da su piloti dobro.

Smješteni su u apartmanu u kojem će prespavati, a sutradan će biti otpušteni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 16:04