KRAJ LJUBAVI

'JESU LI VAS IKADA OSTAVILI NA DAN ZALJUBLJENIH? MENE JESU, JUTROS U 4 SATA' Poznata hrvatska TV voditeljica otkrila gorku priču na Valentinovo

 
 Tomislav Kristo / CROPIX

Spisateljica i bivša TV voditeljica Josipa Pavičić Berardini, kojoj je prije nekoliko godina dijagnosticiran rak dojke, na svom je Instagramu jutros sa svojim pratiteljima podijelila tužnu objavu. Ostavljena je upravo na Valentinovo, Dan zaljubljenih.

U svojoj ganutljivoj objavi pisala je o Svetom Valentinu i zaljubljenosti da bi na kraju otkrila gorku istinu.

- Sv. Valentin je zaštitnik epileptičara, moreplovaca, alkoholičara... znači da smo sve to kad se zaljubimo jer nam se tlo pod nogama stalno trese i titra, nikad nismo na čvrstom tlu. Umjesto zaljubljenosti ja biram voljenje. Ali stvarno i nestvarno ne mogu dugo zajedno jer zaljubljeni ljudi spavaju, nestvarni su i sneni, a oni koji vole stalno se uspinju i rastu u svojoj stvarnosti i svijesti. Iako tužna, prihvaćam svoju tugu jer je normalna emocija i zahvaljujem svom “pokojnom” na iskustvu.

Jesu li vas ikad ostavili na dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata, otkrila je Josipa.

Koliko je u javnosti poznato, Josipa Pavičić bila je od početke prošle godine u vezi sa zagrebačkim akademskim kiparom Nedeljkom Mikcem Carom, a zajedno su ljetovali na Hvaru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:41