Bio je srpanj 2019. godine. U vrijeme ručka bilo je sparno. Zagreb se pržio na najvišim temperaturama otkad je mjerenja. Restoran Carpaccio u Teslinoj ulici još uvijek je bio poluprazan. Unutra je bilo ugodnije sjediti. Talijanski restoran dobro je klimatiziran. Nekoliko muškaraca sjedi za stolom u kutu, pred njima ostaci fine ribe, možda specijaliteta kuće, carpaccia di pescespada affumicato. Dimljena, tanko narezana sabljarka s rukolom, narančom, dresingom od naranče i maslinova ulja, bili su na meniju na ovoj omarini. Netko uz kavu, drugi s čašom vina, tiho razgovaraju. Smijulje se. Konobari su veseli. Znaju da društvo plaća u gotovini. I nisu škrti u napojnicama.
- Samo budale padnu na reprezentaciju - veli Dragan Kovačević. Društvo se smije.
Malo više od godinu dana ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....