NOVO ISTRAŽIVANJE

Josipović zadovoljan rejtingom

Zagreb, 131114.Zagrebacki Velesajam.Predsjednik Ivo Josipovic posjetio je 37. medjunarodni sajam knjiga i ucila Interliber.Na fotografiji: Ivo Josipovic.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongračić/ CROPIX

Predsjednik Ivo Josipović zadovoljan je rezultatom posljednjega mjesečnog istraživanja agencije Promocije plus po kojemu mu rejting pada jer, kako je rekao u petak, unatoč optužbama drugih predsjedničkih kandidata, "taj pomak" je svega 0,4 posto, a "razlika golema i stabilna već mjesecima".

NOVO ISTRAŽIVANJE OTKRIVA: ŠTO BI BILO DA SU DANAS IZBORI: HDZ bježi SDP-u, OraH-u pada popularnost

Komentirajući na zahtjev novinara jučerašnje rezultate Promocije plus, po kojemu mu pada potpora u utrci za predsjednika a drugim predsjedničkim kandidatima Kolindi Grabar-Kitarović i Milanu Kujundžiću raste, predsjednik Josipović je rekao kako je, neovisno o tome, iznimno zadovoljan rezultatima.

"Jako sam zadovoljan tim rezultatima jer oni", kako je rekao, "dokazuju kako je taj pomak, unatoč optužbama drugih predsjedničkih kandidata koji se žeste i napadaju, svega 0,4 posto". Dodao je kako je "zahvalan građankama i građanima Republike Hrvatske" na toj "stabilnoj i trajnoj" potpori koju ima.

"U ovom trenutku mogu samo reći da ih neću razočarati i da ću pobijediti na izborima", istaknuo je Josipović.

Na pitanje mogu li ga preostali predsjednički kandidati sustići u sljedeća tri tjedna, odgovorio je kako je "razlika golema i stabilna već mjesecima".

Hrvatski predsjednik Ivo Jospović boravio je danas u Vižinadi, gdje je svečano otvorio novo sjedište Zajednice Talijana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 05:31