Kada netko kao glavni kuhar hrvatske nogometne reprezentacije i hotela Osijek, nakon 26 godina karijere u gastronomiji, od čega je dio proveo u Njemačkoj i Danskoj, kao sljedeći profesionalni izazov odabere vođenje kuhinje Kliničkog bolničkog centra Osijek, to ne može izazvati ništa drugo doli senzaciju.
Iako živimo u vremenima kada veliki zaokreti u karijeri nisu rijetkost, vijest da će Tomica Đukić, vrhunski chef koji je do jučer pripremao specijalitete u restoranu Zimska luka najvećeg osječkog hotela te vodio brigu o prehrani nogometnih viceprvaka svijeta, od danas to činiti za zaposlenike i pacijente osječkog KBC-a neizbježno je iznenadila njegove kolege, prijatelje, obitelj, ali i domaću javnost, piše Glas Slavonije.
Vrhunski kuhar u jednom velikom sustavu kakav j...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....