SLUČAJ VOJKOVIĆ

Kosor: Došlo je do poremećaja u odnosu HDZ-a i HSLS-a

 Danijel Nikolić

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor danas nije htjela komentirati odluku Predsjedništva HSLS-a prema kojoj ta stranka neće tražiti smjenu direktora Croatia osiguranja Hrvoja Vojkovića.

No najavila je da će se vodstva dviju stranaka vrlo skoro sastati budući da je "definitivno došlo do poremećaja u suradnji".

To, međutim, najavljuje, neće biti sastanak s predsjednikom stranke. - Tu ćemo praksu sada malo promijeniti pa će to biti sastanak vodstava stranaka da vidimo koji su problemi i kako ćemo dalje - rekla je Kosor.

Dodala je kako ona osobno traži da predsjednici uprava javnih poduzeća budu stručne osobe izabrane na temelju javnog natječaja koje mogu stvarati dobitke, a ne gubitke, odnosno ljudi koji će provoditi Vladine odluke o antikorupcijskim programima i programima štednje u reprezentaciji te u korištenju kartica i automobila.

- Sva javna poduzeća i dalje moraju strogo štedjeti, izuzetno dobro planirati svako zapošljavanje koje ne smije biti na tragu političkog zapošljavanja – upozorila je

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 12:27