NAPUŠTA IZVRŠNU VLAST

KUŠČEVIĆ U PRVOM ISTUPU NAKON OSTAVKE 'Protiv mene se ujedinila čitava ljevica, a priključila se interesna skupina koju okuplja Željka Markić!'

Lovro Kuščević napušta središnjicu HDZ-a nakon što je prihvaćena njegova ostavka na poziciji ministra i političkog tajnika
 Damjan Tadić / CROPIX

Lovro Kuščević je u svojem prvom istupu nakon što je u središnjici HDZ-a objavljeno da napušta Vladu i funkciju političkog tajnika HDZ-a iznio svoju verziju pozadine vlastitog političkog pada. Baš kao i u nedavnim statusima koje je objavljivao na svojoj stranici na Facebooku, i ovaj istup je bio prilično osebujan.

- Protiv mene se ujedinila čitava ljevica, a priključila se interesna skupina koju okuplja Željka Markić, ustvrdio je Kuščević.

- Tragikomično je da je moj odlazak zapravo njihov neuspjeh jer je spriječio ono što jedni i drugi žele, a to je destabilizacija Vlade i prijevremeni izbori. Vjerujem da te skupine, ma kako one sebe nazivale, neće stati na bračkom ministru. Bit će tu još pokušaja rušenja, sve dok se ne dođe do otoka Krka, izjavio je Kuščević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:43