NAKON OTKRIĆA JUTARNJEG >>> UHIĆEN ZLOSTAVLJAČ

Ljubavnica glavnog inspektora dolazila na posao s modricama po tijelu! Navodno je imao još jednu vezu!

Neslužbeno se doznaje da će Kruno Kovačević biti smijenjen na sljedećoj sjednici Vlade

ZAGREB - Glavni državni inspektor Kruno Kovačević uhićen je i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, potvrdio je jučer ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko u Valbandonu.

Kako doznajemo, nad Kovačevićem se provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je psihički i fizički zlostavljao glasnogovornicu Državnog inspektorata, Vedranu Cetinu, s kojom je bio i u intimnoj vezi.

Došli po njega u ured

Kao što je Jutarnji već pisao, Kovačević se tereti da je 16. svibnja u Rijeci, satima maltretirao Vedranu Cetinu (34), koja je nakon toga završila u bolnici, a liječnici su o svemu obavijestili policiju. To nije bio prvi takav nasilni ispad glavnog inspektora prema njoj.

Međutim, napadnuta žena navodno je Kovačeviću postavila ultimatum da u roku od 24 sata podnese ostavku. Umjesto ostavke, kako neslužbeno doznajemo, on joj je počeo prijetiti.

Policija je jučer došla po Kovačevića u njegov ured te su ga, uz njegov pristanak, odveli na obavijesni razgovor u Ravnateljstvo policije.

Još jedna ljubavnica

Dan ranije inspektori su dobili iskaze desetak Kovačevićevih suradnika koji su redom ponavljali kako je Vedrana Cetina dolazila na posao s modricama na rukama i ozljedama na licu. Istodobno, Karlovcem se pronijela priča da Kovačević ima još jednu ljubavnicu, štićenicu jednog od njegovih prijatelja u Karlovcu. I tu je djevojku zaposlio u Državnom inspektoratu.

Andrija Mikulić bit će novi glavni inspektor?

Kruno Kovačević bit će smijenjen na sjednici Vlade sljedeći tjedan, neslužbeno se doznaje u Banskim dvorima.

Za njegova nasljednika, što nam je potvrdilo više izvora iz Vlade, konkurira Andrija Mikulić, koji je trenutačno pomoćnik Krune Kovačevića. Mikulić ima poželjne reference: mlad je, obrazovan te iznimno blizak s Gordanom Jandrokovićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 15:51