SPLIT SE SRAMI

Marasović: Kerum mi je prijetio i vrijeđao obitelj!

Split, 100410.Danas je u Splitu otvoren 12. Croatia Boat Show. Na sajmu je ove godine zabiljezen smanjen broj izlagaca. Milica Cipci, gradska vijecnica koja podupire Keruma i tetka Vice Blagaica, Vice Blagaic vlasnik sajma i gradonacelnik KerumFoto: Jakov Prkic / Cropix
 Jakov Prkic / CROPIX

SPLIT - HDZ Splita zahtijeva od gradonačelnika Željka Keruma neopozivu ostavku zbog svih njegovih istupa a pogotovo posljednjeg na svečanom otvorenju sajma Croatia Boat Show kada je sam priznao da je pukao pa nije potrebno tražiti potvrdu njegove radne sposobnosti, kazao je predsejdnik splitskog HDZ-a Dujomir Marasović na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

- Izrazi koje je na svečanosti otvaranja sajma koristio gradonačelnik kao pljuvanje, tipovi, kreteni, bijednici, nezapamćeni su u političkoj komunikaciji u hrvatskoj državi i u svijetu uopće, rekao je Marasović te najavio da će podnijeti tužbu protiv Keruma zbog laži. - Prvi čovjek Splita izjavio je da sam ja navijao za Dinamo na utakmici Hajduk - Dinamo na kojoj uopće nisam bio, a za Hajduk navijam od rođenja. Neću ga tužiti zbog odštete nego da pokažem kako je sve što on govori laž, ili ima priviđenja. Uz to pitam se što bi on uradio s političkim protivnicima, bi li ih eliminirao?

Njegov govor mržnje pokazuje mentalitet totalitarnih vođa, takav je mentalitet punio sibirske logore, jame Dalmatinske zagore i kazamate u komunizmu. Sreli smo se na Rivi nakon svečanosti otvaranja CBS-a i tada mi je prijetio i vrijeđao obitelj. Primao sam i telefonske prijetnje u njegovo ime ali se nisam na to obazirao. Split se srami ponašanja čelnog čovjeka grada, zaključio je Marasović te pozvao sve građane Splita da dignu glavu protiv primitivnog i totalitarnog mentaliteta koji opet želi uvesti tiraniju kao način vladanja.

Kerum: Marasović me ne može smijeniti jer me nije ni birao

Moju ostavku mogu tražiti oni koji su mi dali glas, a onda ja mogu razmisli o tome, komentirao je gradonačelnik Željko Kerum zahtjev splitskog HDZ-a i njegovog šefa Dujomira Marasovića. Na pitanje o prijetnjama koje je uputio Marasoviću na Rivi te najavljenoj tužbi gradonačelnik je uzvratio: „Može Marasović izmislit svašta, ja ne prijetim nikome, ja sam otvoren. To što oni rade je strašno“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:23