JOŠ JEDNA ODBIJENICA

Milanović odbio Bernardićevih sedam točaka za ‘spas Holdinga’

Iako je vrh SDP-a odbio sve Bernardićeve inicijative u posljednjih mjesec dana, on je jučer došao s novim prijedlogom
 GORAN MEHKEK/CROPIX

ZAGREB - Vrh SDP-a, na čelu s predsjednikom Zoranom Milanovićem , odbio je Prijedlog za unapređenje poslovanja Zagrebačkog holdinga, koji mu je jučer na sastanku predočio predsjednik zagrebačke gradske organizacije SDP-a i predsjednik Skupštine ZG holdinga Davor Bernardić .

Milanović je Bernardiću kratko objasnio kako nije vrijeme za takve radikalne reforme i da se “strpi još malo”… Izvori bliski SDP-u protumačili su Milanovićev stav kao dodatno zaoštravanje odnosa šefa SDP-a i ambicioznog predsjednika Gradske organizacije SDP-a. Uostalom, vrh SDP-a dosad je glatko odbio sve Bernardićeve inicijative.

U zagrebačkoj Skupštini Bernardić i nekoliko članova gradske organizacije SDP-a glasali su protiv “Bandićevoga” gradskog proračuna za 2011. Zatim je Bernardić, kao predsjednik Skupštine, od 23 direktora podružnica ZG holdinga tražio poslovne izvještaje. Do sada su mu ih poslali samo dvojica.

Prije nekoliko dana Bernardić je tražio da ga Čović izvijesti u kojim se pitanjima ZG holding ne slaže s gradonačelnikom Bandićem. Od Čovića opet odgovor nije dobio. Stoga je Bernardić odlučio izraditi vlastiti plan za unapređenje rada Holdinga koji je predočio vodstvu SDP-a.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 03:58