PORUKA NA FACEBOOKU

MILANOVIĆEVO PRVO OBRAĆANJE JAVNOSTI NAKON PROGLAŠENJA POBJEDE Čestitao pravoslavni Božić, založio se za tolerantno društvo: 'Hristos se rodi'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.01.2020. u 13:05

Zagreb, 050120.
Tvornica Kulture.
Pracenje rezultata za izbor predsjednika RH u stozeru Zorana Milanovica. Na fotografiji: obracanje Zorana Milanovica. Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Zoran Milanović

 

Izabrani predsjednik RH Zoran Milanović na Facebooku se oglasio prvi put nakon proglašenja pobjede na predsjedničkim izborima.

Milanović je čestitao Božić svim građankama i građanima Republike Hrvatske koji taj blagdan slave po julijanskom kalendaru, te je istaknuo kako je poštivanje prava drugog i drugačijeg jedini način za napredno društvo.

- Svim građankama i građanima Republike Hrvatske koji slave po julijanskom kalendaru želim sretan Božić. Međusobno uvažavanje i razumijevanje, kao i poštivanje prava drugog i drugačijeg jedini su način da stvaramo napredno, otvoreno i tolerantno društvo u kojemu ćemo biti različiti, ali jednaki. Neka božićne poruke mira i ljubavi ispune vaše domove u godini pred nama. Hristos se rodi, napisao je Milanović na Facebooku.

Izdvajamo