PAO S MOTORA

MILINOVIĆ NAKON NESREĆE NA GROBNIKU 'Bit će dobro. Bajkeri nikad ne odustaju' LIJEČNIK KOJI GA JE OPERIRAO ZA JUTARNJI 'Zahvat je trajao sat vremena'

 
Darko Milinović
 Facebook / CROPIX

Nakon prometne nesreće koja se dogodila na motociklističkoj stazi na Grobniku u nedjelju poslijepodne, ličko-senjskog župana Darka Milinovića zaprimili su u KBC na Sušaku, gdje je nakon pregleda ustanovljeno da mora ići na operaciju.

Prema riječima traumatologa, dr. Grge Martinovića koji ga je operirao, zahvat je počeo oko 18.30 i trajao je oko sat vremena.

'Zadobio je višekomadnu frakturu desne ključne kosti, blaži potres mozga i ogrebotinu desne podlaktice. Operacija je prošla dobro. Danas sam ga pregledao i osjeća se dobro te će već poslijepodne krenuti natrag za Gospić na kućno liječenje', rekao nam je dr. Grgo Martinović.

U PU primorsko-goranskoj rekli su nam da korisnici motociklističlke staze potpisuju izjavu da je koriste na vlastitu odgovornost te da se radi o privatnom posjedu, tako da policija u slučajevima poput ovog ne vrši očevid.

O nesreći u kojoj je sudjelovao Darko Milinović nemaju nikakvih saznanja jer nije niti prijavljena, s obzirom da nije bilo smrtnih posljedica.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u zavoju poznatom kao jedinica, a prema informacijama s Automotodroma Grobnik, Milinović je u njega uletio brzinom većom od 200 kilometara na sat.

'Je li mi popustio kotač ili sam naletio na ulje... Ne znam. Skliznuo sam i tako išao 100 metara. Bio sam u nesvjesti, sjećam se kad sam pao i onda sam se u hitnoj probudio. Živ sam, preživ. Bit će dobro. Bajkeri nikad ne odustaju', rekao je Milinović za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:50