ZAHVALIO SE NA PODRŠCI

MIROSLAV ŠKORO SE OBRATIO JAVNOSTI PRVI PUT NAKON OBJAVE KANDIDATURE 'Razgovarajmo i slušajmo jedni druge. I Isus je tražio potvrdu svog identiteta'

 
 Miroslav Škoro / FACEBOOK

Miroslav Škoro, hrvatski pjevač te odnedavno i kandidat za predsjednika Republike Hrvatske, u ponedjeljak se na svojoj Facebook stranici zahvalio svima koji su mu nakon objave kandidature poslali "desetke tisuća" poruka i poziva potpore.

"Očito je moje kratko i iskreno obraćanje da ovako dalje ne možemo izazvalo salve komentara i izljeva osjećaja", napisao je Škoro. "Jednako hvala onima koji su me kudili, kao i onima koji su me podržali. Jedino razmjenom stavova možemo napraviti bolji svijet."

"Ne mislimo svi isto i, vjerujte mi, to je dobro. Nastavimo razgovarati jer do sada nismo razgovarali uopće. Razgovarajmo i slušajmo jedni druge i to će nas odvesti na pravi put", nastavio je. "Jučerašnje Evanđelje po Luki govorilo je o tome kako je i Isus tražio potvrdu svog identiteta i obrazlagao smisao svog života. Na dobrom smo putu. Hvala svima od srca."

Škoro je na kraju poruke svima koji su dobili ime po svecu Ivanu Krstitelju čestitao imendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:39