IDENTITET NEPOZNAT

MISTERIJ S KAKVIM SE NAŠA POLICIJA JOŠ NIJE SUSRELA Drže tajanstvenog muškarca koji samo šuti i odbija hranu: 'Ne pokazuje zanimanje ni za što'

 PU ličko-senjska

Još se ne zna identitet muškarca koji je zatečen kako luta Čovićima, nedaleko od Otočca. Zabrinuti građani uočili su osobu čudnog ponašanja u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima i pozvali policiju.

Policija je prvo na mjestu događaja pokušala utvrditi njegov identitet, ali nije imao nikakve dokumente pa su ga oko 14.35 sati odvezli u policijsku postaju. Ni tamo više nisu imali sreće, jer je on odbijao bilo kakvu komunikaciju. Ne želi govoriti, ne želi jesti, samo šuti, a tijekom fotografiranja nije želio otvoriti oči.

U ovim trenucima on je još u prostorijama policije, ne mogu ga pustiti dok mu ne utvrde identitet, a otvorene su sve mogućnosti pa tako i ona da je on moguća žrtva kaznenog djela, moguće i počinitelj.

Isto tako, s obzirom da odbija hranu, iz policije će morati uskoro zatražiti stručnu pomoć preko mjesnog Centra za socijalnu skrb.

- Nije nasilan ni zahtjevan. Samo šuti, ne traži ništa, ne pokazuje zanimanje ni za što. Ovakvo što još nismo vidjeli. Teško je dokučiti odbija li komunikaciju svjesno ili ima psihičkih problema - kaže nam izvor.

Policija poziva građane ako imaju korisne informacije o identitetu muške osobe s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

PU ličko-senjska

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:55