Neočekivana dužnica

Na listi srama i direktorica Udruge poslodavaca: ‘Moj propust! Već sam uplatila 125.479,24 kune‘

Među poreznim dužnicima našla se direktorica Hrvatske udruge poslodavaca Irena Weber

Irena Weber

 Vedran Peteh/Cropix

Na listi srama poreznih dužnika koji je danas objavila Porezna uprava pronašli smo i ime koje nas je iznenadilo. Među poreznim dužnicima našla se direktorica Hrvatske udruge poslodavaca Irena Weber koja, piše na tom popisu, na ime poreza i prireza na dohodak duguje 125.479,24 kune.

Kako se navodi, radi se o dužnici s područja Grada Zagreba rođenoj 1973. godine zbog čega smo pretpostavili da je riječ upravo o direktorici HUP-a te bivšoj članici izvanredne uprave Agrokora.

Nazvali smo Irenu Weber kako bismo je zamolili za komentar, potvrdila nam je kako bi prema godini rođenja to doista mogla biti ona, ali je rekla da dosad nije znala kako ima porezni dug te zamolila nekoliko minuta da bi provjerila o čemu je riječ.

- Doista ne znam o čemu se radi, ako i postoji kakav dug, on je nastao greškom - rekla nam je Weber koja nas je nazvala nešto kasnije i potvrdila:

- Da, riječ o mojem dugu. To je propust koji sam odmah ispravila čim ste me obavijestili. Danas sam uplatila i sutra će biti riješeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 23:29