OGROMNE GUŽVE

POLICIJA ZATVORILA AUTOCESTU KOD KARLOVCA U kamionu pronašli migrante VOZAČI BIJESNI 'Putovao sam u koloni od Zagreba do Jastrebarskog dva sata'

 
 Čitatelj Jutarnjeg lista

Ogromne gužve stvaraju se na cesti Karlovac-Zagreb nakon što je policija zatvorila dio autocestu kod Karlovca te sav promet preusmjerava preko benzinske postaje Draganić. Stvorile su se velike kolone u oba smjera, pa nam se tako javio jedan čitatelj koji je od Zagreba do Jastrebarskog putovao čak dva sata.

Na naš upit policija je odgovorila kako je riječ o rutinskoj kontroli kakvu planiraju obavljati svakih 14 dana.

Zaustavljaju vozila i provjeravaju jesu li svi putnici vezani, koriste li vozači kao gorivo nezakonito loživo ulje, krijumčare li drogu, migrante...

U jednom od kamiona otkriveni su ilegalni migranti, a kamere RTL-a snimile su i uhićenje muškarca koji je htio izbjeći kontrolu policije no uspjeli su ga uhvatiti.

Snimio čitatelj

- Ne možete vjerovati što se događa, nervozni su, ovo je loše organizirana akcija, rekao nam je čitatelj.

Ističe kako vlada velika nervoza i nesnalaženje, pa je nakon pregleda vozila morao dugo čekati da mu vrate prometnu dozvolu.

Pritom su mu dva puta donijeli prometnu dozvolu od drugog auta, jer su, kako tvrdi čitatelj, sve pomiješali.

Snimio čitatelj

Ono što je našega čitatelja još više razbjesnilo bila je kazna od čak 1500 kuna koju su mu ispisali policajci. Kaže da je visoku kaznu dobio jer nije parkirao automobil na adekvatno propisanom mjestu, obzirom da je izašao iz auta. Također policajci tvrde, kako nam je objasnio čitatelj, da je vozeći u smjeru Karlovca obilazio u koloni tri automobila, što, kako tvrdi, nije bilo moguće jer je cijelo vrijeme stajao ili se sporo vozio u koloni. Sve se to događa kod benzinske pumpe Draganić prema Karlovcu.

Tvrdi kako u akciji sudjeluje oko 60 policajaca u uniformama, ali i civilu.

Snimio čitatelj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:18