NASTAVAK SUTRA

NEMA NOVOSTI NA NASTAVKU SUĐENJA TONYJU CETINSKOM Utvrđeno da pjevač nije bio pijan ni drogiran kad je u Rovinju naletio na Ibrahima Kevljanina

 
Tony Cetinski sa odvjetnikom Goranom Marjanovićem dolazi na općinski sud u Pazinu.
 Matija Djanjesic / CROPIX

Današnji nastavak suđenja pjevaču Tonyju Cetinskom na Općinskom sudu u Pazinu zbog prometne nesreće u Rovinju u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji Ibrahim Kevljanin nije donio nikakvih novih momenata.

Pazin, 260819.
Pocetak sudjenja Tonyju Cetinskom za nesrecu sa smrtnim ishodom u Rovinju.
Na fotografiji: Tony Cetinski sa odvjetnikom Goranom Marjanovicem dolazi na opcinski sud u Pazinu.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX
Tony Cetinski sa odvjetnikom Goranom Marjanovićem dolazi na općinski sud u Pazinu.

Ispitane su dvije vještakinje koje su neposredno nakon nesreće analizirala uzorke krvi i urina pjevača te poginulo Kevljanina. Vještakinja za toksikološka vještačenja Ines Majnički potvrdila je da u krvi i urinu Cetinskog nije bili niti alkohola, niti droge. Vještakinja Maja Jelena Čop vještačila je krv poginulog jer se željelo utvrditi je li ispod automobila poginuo zbog trovanja ugljičnim monoksidom, ali je njeno vještačenje pokazalo da to nije tako.

Ostala tri pozvana vještaka nisu se pojavila na sudu zbog godišnjih odmora.

Sutra se suđenje nastavlja kada će biti ispitana dodatna četiri vještaka koji će vjerojatno reći nešto više o samim okolnostima nesreće s početka studenog 2017. godine te uzroku smrti Ibrahima Kevljanina koji je u trenutku nesreće iza oštrog zavoja u nepreglednoj Pustoj ulici u Rovinju ležao u akutno alkoholiziranom stanju i narušenog zdravlja na cesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:16