Japanska wagyu govedina, škampi, kamenice, kavijar, hlap, divlja riba, šampanjac, toskanska i pijemontska vina, stanica s cigarama i digestivima, open cocktail bar te kolica sa sirevima dio su raskošne novogodišnje All Inclusive ponude zagrebačkog restorana Noel koju su uzvanici platili 3500 kuna po osobi. Za one koji nisu uspjeli “ugrabiti” ekskluzivnu ponudu, u drugom programu za “najluđu noć u godini” u Noelu su platili 1500 kuna i za to dobili jednak meni, ali bez vrhunskih vina. Ukupno 35 uzvanika zabavljat će se u gastronomskoj ponudi uz DJ-a i live koncert iznenađenja.

- Program i meni koji smo mi ovdje napravili negdje vani bi naplatili sigurno 600-700 eura. Ali, tako je to u Hrvatskoj. Popunjeni smo bili u roku tri d...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....