PODUZETNI KARIZMATIK

NOVI BIZNIS Za 5 kuna velečasni Zlatko Sudac će vas savjetovati 30 sekundi

Poruke se mijenjaju svake subote, prihod ide za održavanje Sudčeva web-portala
Karlovac, 140411.U Gradskom kazalistu Zorin dom dr. Zdravko Tomac predstavio je svoju knjigu "Hvalospjev ljubavi", a gost na predstavljanju bio je karizmaticni svecenik Zlatko Sudac.Na slici: Zlatko Sudac.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

Uz snimljene Gospine poruke iz Međugorja odnedavno su vjernicima, koji koriste mobilne i fiksne telefone, dostupne i duhovne poruke svećenika Krčke biskupije velečasnog Zlatka Sudca.

Poruke se mijenjaju svake subote, a mogu se dobiti na broj 060 888 990. Za tridesetak sekundi snimljene poruke cijena poziva iz fiksne mreže je 3,75 kn po pozivu, a iz mobilne mreže 5,05 kn po pozivu (PDV uključen u cijenu).

Na križu nisi površan

Velečesni Sudac na automatu za duhovnu okrepu, među ostalim, poručuje: “Biti miran znači biti ono što jesi... Ako ti se jedan odnos sviđa, bit će ga ugodno živjeti...”

Pozivom se, ističe se na portalu velečasnog Sudca, pomaže održavanje portala www.velecasnisudac.com na kojem je jučer dnevna poruka bila “Kad si na križu, ne možeš biti površan”. Na govornom automatu mogle su se čuti ove nove poruke: “Svakodnevno susrećemo ljude koji žele dominirati nad nama... Mi smo ti koji želimo biti tretirani kao inferiorni... Treba poštovati druge kao što smo navikli poštovati sami sebe...”

Don Zlatko Sudac postao je poznat zahvaljujući duhovnim susretima Betanija koje je održavao u Ćunskom na otoku Lošinju. Održao je oko 240 duhovnih susreta, a iskušao se i u promicanju svojih ideja (vrlo često i politički obojenih) kroz pokušaje pjevanja, slikanja i kiparenja.

Poziv Jezerinca

Sudčev nadređeni biskup Valter Župan 2009. je zatvorio Betaniju. Krajem prošle godine, nakon dužeg izbivanja iz javnosti, Sudac je na poziv vojnog ordinarija msgr. Jurja Jezerinca održao seminar za časnike HV-a u vojarni Zemunik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:12