ISKRIVILA PLOČICU NA AUTU

NOVI INCIDENT U OBROVCU IZMEĐU LIJEČNIKA I NJEGOVE BIVŠE SURADNICE 'Sestra' Veronika u rastrojenom stanju oštetila automobil dr. Jusupa

    AUTOR:
    • Zadarski.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.07.2019. u 11:30

Promo/Nova TV

Dr. Goran Jusup i Veronika Pecolaj

Policija je zabilježila novi incident između Gorana Jusupa (54) i Veronike Pecolaj (26), liječnika iz Obrovca i njegove lažne medicinske sestre, koji je izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad, prenosi Zadarski.hr.

Prošle subote u Ulici hrvatskog časnika Senada Župana u Obrovcu policija je zatekla Veroniku kako iskrivljuje zadnju registracijsku pločicu na Audiju zadarskih tablica u vlasništvu dr. Jusupa. Pritom je nekoliko puta nogom udarala u automobil.

Prema informacijama iz policije, Veronika je bila u rastrojenom stanju. Pružena joj je hitna liječnička pomoć u Obrovcu, a nakon toga je puštena kući.

Policija protiv Veronike nije podnijela prijavu jer se radi o djelu oštećenja tuđe stvari koje se goni po prijavi oštećenika, odnosno dr. Jusupa, koji do danas nije podnio nikakvu prijavu protiv svoje "suradnice".

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo