StoryEditor
TRAGEDIJA NAKON SKANDALA

LAŽNA MEDICINSKA SESTRA IZ OBROVCA PRONAĐENA MRTVA Našli tijelo Veronike Pecolaj, bivše pomoćnice kontroverznog dr. Gorana Jusupa. On ju je pronašao

 
Dr. Goran Jusup i Veronika Pecolaj
 Promo/Nova TV

U Obrovcu je sinoć otkriveno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj (26) koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dr. Gorana Jusupa, piše Zadarski.hr.

Po zasada neslužbenim informacijama, uzrok smrti je gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj preminula.

Mrtvu je ženu pronašao Goran Jusup i o tome obavijestio zadarsku policiju koja je započela istragu. Donosimo i prve fotografije sa očevida. Ispod stana kojeg je koristila Veronika Pelocaj parkiran je policijski automobil, a stan je zapečaćen. Tijekom jutra, u Općoj bolnici u Zadru bit će obavljena obdukcija.

 

Podsjetimo, Jusup je u proljeće šokirao javnost svojim prostačkim nastupom u prilogu za Provjereno, a jednaku nevjericu izazvala je mlada Veronika, koja se u njegovoj ambulanti predstavljala kao medicinska sestra, iako je rekla da ni sama ne zna gdje je završila medicinsku školu.

Zadarski.hr

Zadarski.hr

Zadarski.hr
Fotografija s očevida
 

Otkriveno je da nema licencu za rad Hrvatske komore medicinskih sestara.

- Ona je medicinska sestra, može se reći da mi je i zaručnica. Fakultet nema, ali ima srednju školu, što je sasvim dovoljno za posao sestre ili zidara - izjavio je dr. Jusup tada pred kamerama.

On je izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad.

Obrovac, 260419.
Hrvatski Zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) donio je odluku o raskidu ugovora sa specijalistickom ordinacijom obiteljske medicine doktora Gorana Jusupa u Obrovcu.
Na fotografiji: Veronika Pecolaj, pomaze u ordinaciji dr. Gorana Jusupa.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
Jure Miskovic / CROPIX
Veronika Pecolaj, navodna medicinska sestra dr. Jusupa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 08:31