SPOR OKO AGROKORA

OBRAČUN NA FACEBOOKU Bauk: MOST je od sada kratica za 'Mi Ostajemo S Todorićem' GRMOJA: SDP je onda kratica za Sva Desetljeća Pljačke

 Facebook / HANZA MEDIA

"Nakon što su zastupnici Mosta glasali za Lex Agrokor kratica MOST znači "Mi Ostajemo S Todorićem", objavio je saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk na Facebooku. Bauk se u svojoj objavi pritom pozvao na medijsku objavu MOST-ovog zastupnika Mire Bulja koji je, gostujući na N1 televiziji, bio izjavio: "Pozivam institucije da se Todorića procesuira za svo zlo koje je učinio Hrvatskoj, proizvođačima, dobavljačima i svima drugima."

Saborski zastupnik i politički tajnik Mosta Nikola Grmoja objavio je na to svoj "Odgovor drugu Arsenu" putem Facebooka: "Poručujem kolegi Bauku da je onda SDP kratica za Sva Desetljeća Pljačke. Treba podsjetiti da njihovim dolaskom na vlast 2000. godine počinje zlatno doba Agrokora, a ne treba zaboraviti Linićevu prodaju INE i Bijelih noći i sve druge muljaže i marifetluke za njihovih mandata. Da ne govorimo o silno prisnom odnosu s Emilom Tedeschijem čije bi podrijetlo novca isto trebalo ispitati.

Sve do prije mjesec dana Baukov je prisni kolega Grčić govorio da o problemima Agrokora treba šutjeti. Ipak mu tamo radi supruga. Svo to vrijeme mi smo spominjali i kriminal i pogodovanje i povlaštene u hrvatskom gospodarstvu.

A SDP-ovce prije pola godine nisam primijetio na premijeri filma Gazda dok je još Todorić bio čvrsto na nogama, barem u javnosti. Valjda im je karta bila skupa."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 02:55