MASAKR NA KAJZERICI

ODUVIJEK JE TVRDIO DA ON NIKAD NEĆE IĆI U ZATVOR Poznanike nije iznenadilo što se Nađ ubio, već što je pucao u posinka

 
Igor Nađ nije imao kriminalni dosje, a policija ga je zabilježila samo jednom, 2016. godine, zbog narušavanja javnog reda i mira. S Majom Tojagić imao je jedno dijete; Igor Nađ s Majom Tojagić (lijevo); Maja Tojagić sa sestrom Josipom (desno gore); Maja Tojagić (desno dolje); Igor Nađ (desno dolje u kutu)
 FACEBOOK

Nekoliko desetaka lampiona susjedi su ostavili pred vratima stana u Cimermanovoj 2, na mjestu gdje je Igor Nađ zvani Rus (36) u četvrtak navečer pobio čitavu obitelj svoje bivše partnerice Maje Tojagić, uključujući i njezina 10-godišnjeg sina.

Nekoliko sati nakon masakra Nađ je cijev pištolja okrenuo i prema sebi, nakon što su ga pripadnici Specijalne policije okružili pokraj Caritasova doma u Brezovici.

Desetak Nađevih poznanika s kojima smo razgovarali njegov zadnji čin ne čudi jer je, navodno, uvijek govorio da nikad neće u zatvor.

Ono što njegove poznanike, međutim, jako čudi jest činjenica da je ubio 10-godišnjeg Paula, sina Maje Tojagić iz prijašnje veze.

Naime, kako su nam prepričali njegovi poznanici, kada su Igor i Maja prije nekoliko godina započeli vezu, on je tad sedmogodišnjeg dječaka takoreći posvojio, brinuo se o njemu, vozio ga na more, stalno objavljivao fotografije s njim...

U četvrtak navečer bešćutno ga je ubio hicem u glavu. Što se točno događalo u Nađevoj glavi toga dana u poslijepodnevnim satima možda se nikad neće doznati, no kako smo dosad uspjeli rekonstruirati, izvjesno je da su se on i Maja Tojagić razišli dok je ona još bila trudna.

Nakon trogodišnje veze bilo je nekoliko pokušaja mirenja, ali bezuspješnih, a u četvrtak navečer kod Nađa je sve kulminiralo erupcijom nekontroliranog, “životinjskog” bijesa te se on, naoružan pištoljem, iz svojeg stana na Remizi uputio prema Kajzerici, gdje je njegova bivša živjela s obitelji i gdje je i on još imao prijavljeno boravište te registriranu tvrtku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:58