IZNENADNA SMRT

OPROŠTAJ OD VELIKOG GLUMCA Komemoracija za Gregurevića bit će u HNK, ispraćaj na Mirogoju, a onda kreće na posljednje putovanje u Orašje

    AUTOR:
    • Tomislav Kukec

  • OBJAVLJENO:
  • 03.01.2019. u 14:23

Zagreb, 040214.
Gorica Jamnicka.
Set novog televizijskog filma redatelja Branka Schmidta, Imena visnje.
Na fotografiji: glumac Ivo Gregurevic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

Ivo Gregurević

 

Članovi obitelji, kolege i prijatelji iznenadno preminulog glumca Ive Gregurevića od njega će se, doznajemo, moći oprostiti na dvije komemoracije u Zagrebu, nakon čega će njegovo tijelo biti prevezeno u Orašje na posljednji ispraćaj.

Službenu komemoraciju organizirat će mu Hrvatsko narodno kazalište, gdje je danas od 16 sati otvorena i knjiga žalosti u koju se mogu upisati građani, prijatelji, poznanici, svi oni koje je veliki glumac zadužio svojim višedesetljetnim radom.

Kako je objavio HNK, posljednji ispraćaj bit će održan u ponedjeljak, 7. siječnja u 15 sati, na zagrebačkom Mirogoju.

Sprovod Ive Gregurevića će u rodnoj Donjoj Mahali u Orašju biti održan u utorak, 8. siječnja s početkom u 14 sati. Svečana komemoracija za Ivu Gregurevića bit će održana dan kasnije, u srijedu, u 12 sati u zagrebačkom HNK:

Podsjetimo, glumac Ivo Gregurević pronađen je jučer navečer mrtav u svome stanu. Uzrok smrti još nije poznat, a tužna vijest je nedugo nakon objave obišla čitavu regiju.

 Od velikana hrvatskog glumišta opraštaju se kolege iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije, Crne Gore...

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo