PODUZETNIK U PROBLEMIMA

Osijek: Policija ponovno privela Dragu Tadića. Na saslušanju u USKOK-u: Nisam kriv ni za što!

Osijek, 160711.U 14 sati u zgradu USKOK-a u ulici Europske avenije u Osijeku u pratnji policije priveden je Drago Tadic vecinski vlasnik Osijek-Koteksa.Tadica se tereti za malverzacije sa sljunkom.Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / Cropix

OSIJEK - 16:07 >> NOVO Na saslušanju u osječkom USKOK-u Drago Tadić proveo je sat i 20 minuta, nakon čega je ponovno odvezen u policiju, a još uvijek nije donesena odluka o otvaranju istražnog zahtjeva nad njim kao i o privođenju u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.

Njegova odvjetnica Jadranka Sloković izjavila je da je Tadić na saslušanju negirao sve optužbe koje mu se stavljaju na teret, a njegvo loš fizički izgled pripisala je stresu, povišenom tlaku te alergijama.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Predsjednik Uprave građevinske tvrtke Osijek-Koteks Drago Tadić u subotu je ujutro uhićen i oko 10,20 sati odveden u zgradu PU Osječko-baranjske, a nešto prije 14 sati dovezen je na saslušanje u osječko sjedište USKOK-a. Policija je prethodno od ranih jutarnjih sati obavljala pretres njegove obiteljske kuće.

Na novinarsko pitanje zašto ga ovaj put odvode Tadić, koji je ruke u lisicama prekrio sakoom, samo je slegnuo ramenima. Neslužbeno doznajemo da je osim Tadića uhićena još jedna osoba.

Tadića je prije nešto više od godinu dana USKOK-u prijavio vlasnik autoprijevozničke tvrtke Frankopan iz Osijeka Ramiz Pandžić, koji ih je teretio da su od njega tražili i uzimali mito kako bi i dalje mogao raditi na poslovima vezanim uz izgradnju auto cesta.

Pandžić je u subotu oko 10,30 u pratnji svoga odvjetnika Alena Jakobovića došao u sjedište USKOK-a u Osijeku, gdje je ostao dva sata, a po izlasku nije želio ništa reći okupljenim predstavnicima medija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:15