ČUDNA DIVERZIJA

OTKRIVENA BIZARNA POZADINA PRIČE O MLADIĆU KOJI JE LAGAO DA GA JE UGRIZAO POSKOK Digao je HGSS, vatrogasce i policiju na noge zbog običnog prekršaja

 
 HGSS

Polako se otkrivaju detalji iza lažne uzbune koja je na noge digla HGSS, 14 vatrogasaca i trojicu policajaca. Službu spašavanja kontaktirao je 24-godišnji mladić tvrdeći da ga je ugrizao poskok i da je u opasnosti, da bi se ispostavilo da ih je povukao za nos u nadi da će izbjeći kaznu za prekršaj koji je napravio.

HGSS Ispostava Omiš u utorak je oko tri sata dobila poziv u pomoć zbog ugriza zmije u nogu na čak dva mjesta na Stazi Leopolda Mandića.

- Digli smo naše ljude, njih petero, zvali 14 vatrogasaca iz Gata i Omiša, a na teren su stigla i tri policijska službenika. Momka smo pronašli i u 3.50 sati na nosilima transportirali do prve prometnice gdje su čekala kola Hitne medicinske pomoći. Bio je izgreban, ali vidjelo se da u pitanju nije ugriz zmije jer bi mu noga već bila natekla. Od policije smo na kraju čuli da je mladić zapravo motociklom bježao od policije - rekao je Zvonimir Kujundžić iz omiškog HGSS-a u utorak za Slobodnu Dalmaciju.

Kako iz PU splitsko-dalmatinske doznaje Dnevnik.hr, nešto iza ponoći u utorak u mjestu Zakučac vidjeli su mladića na motociklu Suzuki, splitskih registracijskih oznaka. 24-godišnjak je motocikl vozio jednosmjernom ulicom, ali u zabranjenom smjeru.

Premda ga je policija pokušala zaustaviti, mladić se odlučio za bijeg. U bježanju je odbacio motocikl kojeg je policija pronašla, a oni su pak od liječnice hitne medicine Doma zdravlja Omiš saznali da je isti mladić telefonski zatražio liječničku pomoć zbog ugriza poskoka.

Mladića su pronašli oko 4 i 25 sati ujutro i liječničkim je pregledom utvrđeno da na njemu nema tragova ugriza zmije. Policija provodi kriminalističko istraživanje cijelog događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:02