NOVI POČETAK

OTKRIVENO KAKO SADA IZGLEDA ŽIVOT SVEĆENIKA IZ ZAPREŠIĆA KOJI JE ODLUČIO NAPUSTITI CRKVU I OŽENITI SE Prvo se zaljubio, a sad ima i 'svjetovni' posao

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.04.2019. u 15:18

Vinkovci, 110608.
Braca redovnici Ilija (s desna) i Vinko (s lijeva) Sudar medju pet su hrvatskih palotinaca. Poticu iz velike vjernicke obitelji u kojoj je jos 10 brace i sestara. Tvrde kako je Bozja volja htjela da postanu palotinci.
Foto: Damir Glibusic / CROPIX
Damir Glibusic / CROPIX

pater Vinko Sudar (lijevo)

 

Kad je početkom siječnja ove godine na misi najavio kako poslije skoro sedam i pol godina napušta svećenički red i odlazi iz župe Blažene Djevice Marije, Kraljice apostola u Zaprešiću, vjernici su bili šokirani, ali 36-godišnjem pateru Vinku Sudaru poželjeli su sve najbolje u budućem životu.

Podsjetimo, svećenik je tad priznao kako se zaljubio, a sa svojom odabranicom Ivanom najavio je i vjenčanje.

A čime se bivši pater danas bavi, otkriva njegov profil na LinkedInu. Naime, Vinko Sudar ondje je naveo kako od ožujka ove godine radi kao prodavač rabljenih automobila na internetskoj stranici Autobay.hr.

Nekadašnji svećenik također se pohvalio kako odlično govori engleski, njemački te talijanski jezik, a služi se i španjolskim, što mu itekako može koristiti u novoj karijeri.

LinkedIn
 

Izdvajamo