NOVOSTEČENI MILIJUNAŠ

PENZIONERU IZ OKOLICE LUDBREGA NA RAČUN 'KAPNULO' 12,5 MILIJUNA KUNA 'Ovaj novac će mi riješiti puno toga u životu, ali neću se promijeniti'

 
 CROPIX

Sretni dobitnik Jokera, koji je 5. rujna osvojio iznos od 12.534.082,70 kn., prvo nije mogao odmah povjerovati u dobitak.

- Nekoliko puta sam provjeravao brojeve na teletekstu kako bi se uvjerio da sam baš ja taj sretnik – izjavio je nasmijani igrač.

Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je novostečeni milijunaš iz okolice Ludbrega, no veseli umirovljenik ipak je podijelio s nama nekoliko detalja.

- Otkako sam u mirovini igram manje nego prije i iako sam znao osvojiti neke dobitke, niti jedan od njih nije bio blizu ovom – rekao je dobitnik i nastavio:

- Gotovo uvijek igram iste brojeve; primjerice ovaj listić s Joker brojem igram već godinama i uglavnom uplaćujem na istom mjestu.

Novi milijunaš je 30. kolovoza, za 22 kune, odigrao pretplatu na dva kola, dvije kombinacije Lota 7 i naravno precrtao DA za igru Joker.

Pretplata se pokazala pravim odabirom – iako u izvlačenju od 1. rujna nije imao sreće, sljedeća prilika i nova šansa čekali su ga u novom izvlačenju sedmice 5. rujna, a tada je sreća pokucala i na njegova vrata. Sretni igrač kaže kako se neće promijeniti, trudit će se ostati isti te živjeti i dalje kako je živio i do sad, no svjestan je da će mu ovaj dobitak svakako riješiti puno toga uživotu.

- I dalje igram. Obećajem, srest ćemo se opet na blagajni – rekao je uz smijeh na samom kraju sretni umirovljenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:03