OD LOŠEG GORE

Policajcu Kristijanu Trokteru prijeti teška infekcija i gubitak vida drugog oka!

Supruga Ivana Trokter i obitelj ogorčeni su zavidnim komentarima ljudi koji se pitaju odakle im lijepa nova kuća
 CROPIX

ZAGREB - Kristijan Trokter , policajac koji je u subotnjem ratu huligana i policije ostao bez lijevog oka, tijekom noći s utorka na srijedu trpio je iznenadne jake bolove, a danas je hitno podvrgnut CT-u. Liječnici se boje razvoja infekcije koja može izazvati gubitak vida i desnog oka. O teško stradalom policajcu brine se dr. Sonja Jandroković, supruga ministra vanjskih poslova.

Kristijan se boji

O pogoršanju stanja ozlijeđenog policajca čuli smo od njegova ujaka Ivana Talana:

- Svi smo u strahu, a Kristijan se, zamislite, najviše boji da pisanje o njemu ne iritira njegove kolege. O ostalih 14 ozlijeđenih policajaca u neredima u Maksimiru nitko ne piše i to mu smeta. Eto kakav je naš Kristijan - povjerio nam je Ivan Talan.

Zlobni komentari

Policajac Kristijan Trokter već je četvrti dan u sobi na Očnom odjelu KBC-a Zagreb i prolazi najteže razdoblje u životu. Svakodnevno ga posjećuju šira i uža rodbina, prijatelji i kolege, a uz njega je sve vrijeme supruga Ivana.

Ranjeni navijač dobio sepsu, morali ga hitno operirati

- Jako nam je teško, ali u svoj ovoj muci moram reći da su mediji uglavnom pisali korektno i o nama i o postupanju policije na stadionu. Jako nas bole zlobni komentari neupućenih novinara i čitatelja. Nadam se da ne pišu s namjerom da nas povrijede - ogorčena je supruga Ivana.

Istina o kući

Nju i obitelj povrijedili su komentari o njihovoj novoj kući u Leštakovcu kod Varaždina.

Na pitanje “odakle običnom mladom policajcu takva vila” odgovara Ivan Talan, ujak ozlijeđenoga 33-godišnjeg Kristijana.

- Kristijan i Ivana godinama su živjeli u kućici u vinogradima. Krajem 90-ih su za 15.000 njemačkih maraka kupili staru seosku kuću, da bi je Kristijan srušio i počeo gradnju nove. Uzeli su kredit od 359.000 kuna. Kristijan je doslovno svojim rukama kopao kanale, zidao, žbukao... Eto, to je istina o lijepoj crvenoj kući.

Karamarko: I dalje će raditi u policiji

Ministar Karamarko je tijekom posjeta Kristijanu Trokteru obećao da će se nastaviti brinuti za njega.

Od obitelji ranjenog policajca doznali smo da će on ostati u službi, ali u MUP-u još ne znaju na koje će mjesto biti raspoređen. Neslužbeno doznajemo da bi to mogao biti Odjel krim evidencija u Policijskoj upravi varaždinskoj. ( D. B.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 08:12