SAZVAT ĆE NOVU

Poništena izborna skupština temeljnog ogranka HDZ-a u Remetama na kojoj se pojavio Ivić Pašalić

 Elvir Tabakovic / CROPIX

ZAGREB - Predsjednik HDZ-ova Područnog odbora Maksimir Stanko Gačić, pod kojeg spada temeljni ogranak Remete, rekao je danas da je na sinoćnjoj sjednici Područnog i Nadzornog odbora te područne organizacije odlučeno da se poništi izborna skupština temeljnog ogranka Remete.

"Sukladno Statutu i Poslovniku stranke u roku od deset dana bit će sazvana nova izborna skupština temeljnog ogranka Remete", rekao je Gačić Hini.

Upitan tko je pozvao bivšeg HDZ-ovca Ivića Pašalića na izbornu skupštini temeljnog stranačkog ogranka u Remetama, Gačić je rekao da to ne zna.

"Pašalić je rekao da je dobio poziv predsjednika temeljnog ogranka Remete koji potpisuje pozive, ali on je rekao da Pašaliću nije poslao poziv", kazao je Gačić.

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je da je jučer da je govor bivšeg HDZ-ovca Ivića Pašalića na izbornoj skupštini temeljnog stranačkog ogranka u Remetama protivan Statutu te najavio da će zbog toga zatražiti ponavljanje izbora u tom ogranku. Da dolazak Pašalića i njegovo pojavljivanje i govor na izbornoj skupštini u Remetama nije u skladu s stranačkim aktima rekao je i glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić te predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:01