JUTARNJI DOZNAJE

POSLJEDNJI TRENUCI UBOJICE Igor Nađ odbijao se predati, a tek kada je preskočio ogradu Caritasova doma shvatio je da nema izlaza

 
Očevid u Brezovici, Igor Nađ (u krugu)
 Zeljko Puhovski / CROPIX / Privatni album

Policijska uprava zagrebačka do petka poslijepodne još nije objavila sve pojedinosti o monstruoznom zločinu koji je šokirao Hrvatsku, kao ni redoslijed kojim je Igor Nađ u četvrtak navečer ubijao na Kajzerici.

Kako smo doznali, nakon što je bio opkoljen policijskim specijalcima, Nađ je pokušao preskočiti ogradu Caritasova doma u Brezovici.

Shvatio je da je opkoljen i pucao si je u glavu. Također saznajemo da je smrtno pogođen pao, a kraj njega je bila velika lokva krvi. Na desnoj strani sljepoočnice (samo)ubojica je imao veliku rupu.

Slobodna Dalmacija u petak je objavila kako je 36-godišnji Igor Nađ još u četvrtak bliskom prijatelju dao naslutiti da će napraviti nešto loše.

Kako im je ispričao izvor koji je želio ostati anoniman, sve se odigravalo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku, gdje je Nađ došao oko 9 sati, a kad je odlazio, bilo je oko 14.

- Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene. U jednom sam trenutku čuo kako mu govori: 'Ovo je posljednji put da me vidiš' - rekao je izvor Slobodne Dalmacije, koja je kontaktirala i spomenuti ugostiteljski objekt, no nitko im nije odgovarao na telefonske pozive.

Podsjetimo, Vukovarac Igor Nađ u četvrtak navečer hladnokrvno je likvidirao šestero ljudi - tri žene, dva muškarca i 10-godišnje dijete.

Nađ je ustrijelio Maju Tojagić, s kojom je imao dijete, ali i njezina 10-godišnjeg sina iz prijašnje veze, roditelje, sestru te njezina partnera. Ubojica je u petak rano ujutro presudio i sam sebi.

Kao zasad nepotvrđeni motiv masakra spominje se ljubomora. Krvavi pohod preživjela je samo Igorova i Majina dvomjesečna beba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 11:36