MASAKR

'IMAM 14 GODINA, U PODRUMU SAM...' Policija u kući pronašla pet mrtvih tijela, a kad su ispitali jedinog preživjelog, došli su do jezivog saznanja

 
Ubijeni John i Mary Sisk
 Linkedin, Mountain Gap school

Tinejdžer je osumnjičen za peterostruko ubojstvo nakon što je policiji priznao da je pucao u članove svoje obitelji. Stravičan pokolj odigrao se u njihovoj obiteljskoj kući u Elkmontu u Alabami.

Žrtve su: John Sisk (38), dječakov otac, Mary Sisk (35), dječakova maćeha, polusestra (6), polubrat (5) i 6-mjesečni polubrat.

Motivi 14-godišnjaka još nisu poznati, rekli su CNN-u iz policije.

Pištolj kojim je počinjeno ubojstvo istražitelji su pronašli nedaleko od mjesta zločina. Dječak ga je bacio nedaleko od ceste, a sve je priznao policiji. Rekao je da je oružje držao u kući ilegalno, ali nije objasnio zašto.

Masakr se zbio oko 22.30 u ponedjeljak, a dječak je odmah potom nazvao policiju i rekao da je bio u podrumu kad je začuo pucnjavu, tvrdeći bez imalo emocija da ništa nije vidio.

Screenshot/YouTube

Budući da se činjence koje je iznio nisu podudarale, policija je brzo posumnjala u njega.

Iz šerifovog ureda su priopćili da su tri od pet žrtava preminule na licu mjesta, a preostalih dvoje su podlegli teškim ozljedama kad su stigli u bolnicu. Obdukcija će biti provedena danas.

Susjedi kažu da je obitelj Sisk bila mirna, a iz srednje škole koju pohađa mladi ubojica su poručili da su duboko potreseni događajem te da im je sad najvažnije pružiti potporu ožalošćenima i cijeloj zajednici koja je u šoku.

John Sisk je išao u večernju školu za frizera i svi njegovi kolege su u šoku.

"Bio je divan čovjek, na njega se baš moglo računati. Želio je bolji život i jako se borio za njega, a njegova Mary mu je uvijek bila velika podrška. Pretužan sam", napisao je njegov prijatelj na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2023 18:04