BIO NA LICU MJESTA

POZNATI SATIRIČAR BIO JE SVJEDOK DRAME U CENTRU ZAGREBA 'Čujem pucnjeve iza sebe. Vidim bradatog kako skače na haubu Audija, upada u auto i bježi'

 
Domagoj Zovak (u krugu)
 Goran Mehkek, Marko Todorov / CROPIX

Metežu i kaosu koji je u petak navečer nastao u samom centru Zagreba, kad se dogodila nova pucnjava, i to u Vukovarskoj ulici 241, svjedočio je i Domagoj Zovak. Naš poznati satiričar, koji je od 2015. do 2016. radio emisiju "Montirani proces", a trenutačno na N1 televiziji u "Prime Timeu" donosi satirični pregled tjednih političkih i društvenih događanja, na društvenoj mreži u detalje je opisao što je točno vidio.

- Znači bio sam jedan auto ispred ovoga. Čujem pucnjeve iza sebe. U retrovizoru vidim ljude kako se sagibaju u autu iza mene. U desnom retrovizoru vidim debila bradatog kako skače na haubu Audija, upada u auto i bježe kroz zeleno dalje niz Vukovarsku. Bile su neke strane registracije na PH. Nek' netko prenese policiji, ja moram radit 'Prime Time'. Sorry - objavio je Zovak na Facebooku.

I u trenutku kad se u Zagrebu odvijala još jedna drama, čini se kako je mnogi, iako su bili u neposrednoj blizini, zapravo nisu bili ni svjesni. Naime, satiričar je u jednom komentaru ispod svoje objave napisao: "Najluđu stvar sam zapravo zaboravio. Kako sam bio u traci za skretanje lijevo na Držićevu, kad je ovaj Audi odjurio, izašao sam van da vidim što se događa i netko mi je u redu auta iza mene potrubio. Pazi ti to, ljudi pucaju, ali poznata zagrebačka ljutnja kad ne kreneš na zeleno ne jenjava".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:14