ODMOR OD POLITIKE

PREDSJEDNICA PRATILA FINALE UMAGA I OTKRILA ZA KOGA NAVIJA 'Žao mi je što Hrvatska nema svog predstavnika pa ću podržati onoga tko ima ljepši osmijeh'

 
Darko Lukšić i predsjednica Grabar-Kitarović
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović rekla je u nedjelju u Umagu gdje je pratila finalni meč 30. Croatia Opena da je i taj teniski turnir pokazatelj kako nam sport donosi goste i pridonosi razvoju hrvatskog turizma.

Ovaj turnir još je jedan pokazatelj da sport općenito donosi goste i da današnji turisti ne traže samo sunce i more. Stoga mi je izuzetno drago što se broj gostiju i noćenja, između ostalog, zahvaljujući i ovom turniru, povećava i ovdje u Umagu, rekla je predsjednica Grabar Kitarović te istaknula da je Umag prekrasna turistička destinacija, prekrasno područje gdje redovito dolazi puno slovenskih turista.

Predsjednica u Umagu bez komentara o rekonstrukciji Vlade

"Žao mi je da Hrvatska nema svog predstavnika u ovogodišnjem finalu jer bi to za mene bilo posebno navijanje. Ovako, tko od ovogodišnjih finalista bude imao ljepši osmijeh, za toga ću navijati", rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja nije željela, na zahtjev novinara, komentirati najnoviju rekonstrukciju Vlade.

Hrvatska predsjednica je prije finalnog meča ATP turnira u Umagu između srpskog tenisača Dušana Lajovića i mađarskog kvalifikanta Attile Balazsa bila na svečanosti proglašenja ATP vina za 2019.

Riječ je o manifestaciji koja se održava već osmu godinu zaredom pod nazivom "Skrivene čari istarskih vina" koja se održava u suradnji Hrvatskog somelier kluba i Plave lagune, a ove je godine nagrada pripala pjenušcu vinarije Veralda iz Brtonigle vlasnika vinara Luciana Visintina.

Umag, 210719.
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarovic u Umagu je proglasila najbolje Istarsko vino i prisustvovala je finalu ATP turnira.
Na fotografiji: predsjednica je proglasila najbolje vino, vino Veralda.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Predsjednica je proglasila najbolje vino, vino Veralda

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:03