PORUKE

PREMIJER, ŠEF SABORA I MINISTAR OBRANE ČESTITALI VATRENIMA 'Hrvatska je s vama! Mentalitet i kvaliteta pobjednika!'

 
 Tom Dubravec / HANZA MEDIA

Premijer Hrvatske Andrej Plenković putem Twittera je čestitao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na pobjedi nad Rusijom i plasmanom u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva.

"Bravo Vatreni!! Hrvatska je s vama! Mentalitet i kvaliteta pobjednika! Čestitam od srca!", napisao je Plenković, citirajući pritom tweet službenog profila FIFA-inog Svjetskog prvenstva.

Čestitkama se pridružio i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

"Dragi naši Vatreni, čestitam na veličanstvenoj pobjedi, požrtvovnosti koju ste pokazali na terenu i plasmanu među četiri najbolje reprezentacije svijeta - u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva!", stoji u čestitki koju je Jandroković uputio nakon pobjede Hrvatske u Sočiju.

"U ime Hrvatskoga sabora i u osobno ime želim vam nastavak blistave igre i nove sjajne pobjede na svjetskom prvenstvu", stoji u čestitki koju je Jandroković uputio nakon pobjede Hrvatske u Sočiju. Cijela Hrvatska ponosna je na vas!"

Vatrenima je čestitao i ministar obrane Damir Krstičević, objavivši poruku putem svog Facebook profila.

"Čestitke od srca za pobjedničke Vatrene!!! Hrvatskaaa u polufinalu! Ponos i naklon za Vatrene!!! Svaka čast dečki!!!!! Sve za Hrvatsku!!", napisao je Krstičević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:12