Početak radnog tjedna donedavno je značio manje količine mesa na pultovima Konzuma. Većina bi ljudi obavila veliku nabavu za vikend i prvi dani tjedna bili su mirni. No, prije nekoliko tjedana sve se promijenilo. Svaki je dan velika navala na trgovine, a posebno na odjele s mesom.
Piletina
Kaže nam to Marko Bedeković (36), mesar u Superkonzumu u zagrebačkoj Sarajevskoj ulici, koji primjećuje da ljudi stvarno puno kupuju, sve više i više kako vrijeme prolazi.
- Posebno je intenzivno posljednjih tjedan dana na svim odjelima, pa tako i na odjelu mesnice na kojem radim. Naši kupci najviše traže bijelo meso, piletinu i puretinu, te svinjetinu. Prošli tjedan, kad je još bilo toplo, puno je ljudi prije vikenda te u subotu i nedjelju kupovalo meso za roštilj. Posebno mi je u sjećanju os...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....