MLADI NASILNICI

Samobor: Upali u razred i ozlijedili učiteljicu

Dvojica 16-godišnjaka upala su u srednju Trgovačku školu u Samoboru, a njihov 'izlet' završio je naguravanjem sa 63-godišnjom profesoricom
 Nenad Dugi/CROPIX

ZAGREB - Dvojica 16-godišnjaka upala su u srednju Trgovačku školu u Samoboru, a njihov “izlet završio je naguravanjem sa 63-godišnjom profesoricom Ksenijom L.

Profesorica je došla na sat 1. d razreda u srijedu oko 17 sati i zamijetila dvojicu dječaka koje ne poznaje. Upitala ih je što tu rade i tražila da joj daju imena. No, dječaci su se odbijali predstaviti.

- Poslala sam učenicu da pozove razrednicu i tada je prvi pobjegao. Stala sam na vrata kako bih zaustavila ovog drugog. Odgurivao me s vrata i na kraju me vratima i udario te pobjegao. Dok sam pokušavala zadržati vrata zatvorena, s vanjske strane su mu pomagale dvije djevojčice. One su pak pokušavale otvoriti vrata kako bi mogao pobjeći. Niti njih ne poznajem - prepričala je profesorica.

U naguravanju je zaradila hematom i oteklinu na lijevoj ruci. Kaže, u 35 godina radnog staža nije doživjela fizički sukob . Do zaključenja ovog izdanja, policija je uhvatila dječaka koji je odgurnuo profesoricu, dok se za drugim još tragalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 08:17