Dvije-tri fetice pršuta, isto toliko suhe pečenice i ninskog šokola, namaz od pršuta, nekoliko kockica tvrdog ovčjeg sira, četiri-pet zelenih maslina, malo maslinova ulja u bočici, dvije kriške kruha – sve to servirano u šest staklenih posuda na drvenoj dasci i s drvenim priborom za jelo – to vam je već čuveni "Crveni pijat" ili, kako su je kolokvijalno prozvali, "šibenska mesna plata" koja se nudi gostima u bistrou na šibenskoj tvrđavi Barone po cijeni od 75 kuna!
E sad, uvaženi čitatelji, procijenite vi sami je li to "deranje" u rangu famoznog ličkog hamburgera koji je lani punio medijski prostor, ili je to primjerena cijena za uživanje u domaćim delicijama na elitnoj lokaciji s koje puca predivan pogled na Šibenik i šibenski akvatorij, piše Slobodna Dalmacija...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....