VIDEO PRIOPĆENJE

SINČIĆ U IZVANREDNOM OBRAĆANJU PREKO FACEBOOKA 'Bunjac i Pernar ovo rade zbog novca i moći. U iduća 3 mjeseca bit će unutarstranački izbori'

 
 Facebook

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na Facebook stranici stranke je objavio izvanredno video priopćenje, istovremeno dok Branimir Bunjac, suspendirani član stranke, održava konferenciju za medije ispred Sabora.

- S obzirom na novonastalu situaciju gdje su nažalost mojih dvojica najbližih suradnika, gospodin Branimir Bunjac i gospodin Ivan Pernar napravili ovo što su napravili, i to ne zbog političkog programa i borbe za naše građane, nego, bojim se, zbog novca, moći, koristoljublja, častohleplja, nemam druge opcije nego ići u raščišćavanje situacije. Želim reći da ne želim da me se niti u kojem kontekstu spominje u kontekstu uhljebništva, jer sam se odrekao apsolutno svih privilegija. Nisam uzeo novac za stan i režije koje je Sabor davao, za odvojeni život, za prijevoz... Mogao sam dobiti i povlašteni kredit a nisam ga uzeo nego tržišni - pričao je Sinčić u Facebook poruci i mastaviO:

- Odrekao sam se 200 tisuća kuna privilegija i to su principi kojih želim da se apsolutno svi drže, no bojim se da moji kolege nisu. To će se pokazati. Idemo u raščišćavanje situacije u stranci. Kolege koje su ovdje kraj mene trpjele su mjesecima teror, ucjenjivanje i prijetnje od strane navedene dvojice.

- Htio bih najaviti: sljedeća tri mjeseca doći će do unutarstranačkih izbora u Živom zidu pa neka stranka odluči u kojem smjeru želi ići, hoće li to biti stranka ucjenjivača, uhljeba, materijalista, klimavaca, oportunista, ili će biti čista, zdrava i onakva za kakvu se zalažem i kakvu od samog početka stvaram i želim stvarati', rekao je Sinčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 13:24