UHIĆEN NA GRANICI

ŠKARU PRIJAVILA LIJEČNICA KOJOJ JE ŽRTVA ISPRIČALA SVE O SILOVANJU! Nemili događaj navodno se dogodio početkom kolovoza u prostorijama AK Siget

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 04.09.2019. u 14:49

Zagreb, 100914.
Pantovcak 241.
Predsjednik Republike Ivo Josipovic, urucio je odlikovanja istaknutim hrvatskim sportasima u povodu Hrvatskog olimpijskog dana. Odlikovani su Vlado Lisjak, Dragutin Surbek i posthumno Matija Ljubek i Mate Parlov.
Na fotografiji: Damir Skaro.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

 

Bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhićen je u srijedu ujutro slijedom prijave za silovanje zaposlenice u Autoklubu Siget, gdje je on predsjednik, doznaje se od odvjetnice žene koja tereti Škaru.

Zagrebačka odvjetnica Morana Rabar rekla je Hini da je Škaru prijavila liječnica kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom kolovoza. Žrtva je pak naknadno Škaru prijavila i zbog prijetnje.

Rabar kaže da je ona u tom slučaju angažirana kao pomoć žrtvi i Državnom odvjetništvu od kojeg očekuje da će kazneno goniti Škaru jer je riječ o kaznenom djelu.

- Škaro je uhićen jutros, policija je obavijestila žrtvu jer je to dužna napraviti - rekla je Rabar, dodavši da se silovanje dogodilo jedne subote početkom kolovoza.

U zagrebačkoj policiji nisu željeli govoriti o tom slučaju niti su htjeli potvrditi da je itko uhićen zbog silovanja, uz objašnjenje da se takvi podaci ne iznose u javnost zbog zaštite žrtve.

Mediji su objavili da je Škaro, koji je uhićen na ulasku u Hrvatsku iz BiH, za svog branitelja angažirao odvjetnika Krešimira Krsnika koji je Hini kazao da ne može ništa reći i da nema punomoć.

Ispovijest silovane žene u javnost je dospjela zahvaljujući najavi prve ovosezonske emisije 'Provjereno' Nove TV.

- On je mene doslovno napao s leđa, primio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak. Obje ruke stavio iza leđa, stavio me u klinč, s lijevom rukom je držao moje obje ruke, situacija je bila da se nisam mogla istrgnuti. Molila sam ga da prestane, onda mi je rekao da nemam ja šta govorit da prekine, ja ću radit šta ja hoću, a budeš li nastavila, bacit ću te na krevet i silovat ću te“, prepričala je žena za 'Provjereno'.

Na zahtjev odvjetnika Damira Škare, Krešimira Krsnika, objavili smo ispravak informacije objavljene u ovom tekstu. Ispravak možete pročitati OVDJE.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo