UOČI PREDSJEDNIČKIH IZBORA

ŠKORO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ODGOVORIO PLENKOVIĆU 'Plenkovićeva Vlada nije parodija, nego tragedija. Zna i on, zato daje panične izjave'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.12.2019. u 14:11

Zagreb, 031219.
Miroslav Skoro u Saboru RH predao je skupljene potpise za kandidaturu za predsjednicke izbore.
Na fotografiji: Miroslav Skoro.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX

 

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro nije ostao dužan premijeru Andreju Plenkoviću koji je u ponedjeljak nakon konferencije The Economista ‘Svijet u 2020.’ između ostalog komentirao Škorin predizborni skup u zagrebačkom ‘Lisinskom’ nazvavši ga ‘lošom verzijom humorističke emisije Večernja škola’. 

- Djelovalo mi je kao neka parodija na 'Večernju školu', s tim da je Pervanova 'Večernja škola' bila zabavna, a ovo je bilo loše. Čak loše pročitano, praktički nikakvo, čovjek puno bolje pjeva nego što govori rekao je Plenković.

Svoj odgovor na službenoj stranici na Facebooku Škoro je naslovio ‘Plenkovićeva Vlada nije parodija, nego tragedija’.

- Politički pokret ljudi željnih promjena koji se okupio oko mene sve je samo nije parodija. Zna to i (uskoro bivši) premijer Plenković, zato i daje panične izjave. Neki bi njegovu vladu možda nazvali parodijom, ali ja mislim da je točnije reći da se radi o tragediji. Parodija zabavlja ljude, a ovo što rade Plenković i njegovi birokrati nije nimalo zabavno, već je upravo tragično. Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!

 

Došao je njihov kraj i oni to znaju! 22. prosinca hrvatski će im narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kofere. Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji to, vjerujem, neće teško pasti zato što im je Hrvatska tek jedna stanica. Poslušno su izvršavali zadatke, zanemarujući pritom volju hrvatskog naroda, pa će sigurno biti nagrađeni briselskim i inim sinekurama.

A mi ćemo dalje bez njih, popraviti sve ono što su uništili i degradirali. Vratimo Hrvatsku narodu – SAD IL' NIKADA - napisao je Miroslav Škoro na Facebooku.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo