PREDSJEDNIČKI KANDIDAT

ŠKORO NA FACEBOOKU ODGOVORIO VUČIĆU I OBJAVIO NJEGOVU FOTOGRAFIJU 'Bolje biti pjevač ili bilo što već nego dostavljač kod ratnog zločinca'

 
 / Goran Mehkek/CROPIX, Reuters

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je na Facebooku srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću na prozivke koje mu je uputio.

- Čujem da mi je “veliki državnik” Vučić poručio kao “ pjevaču ili što li već” da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da “o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti”.

Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan- bolje biti "pjevač ili bilo što već" nego dostavljač kod ratnog zločinca, napisao je Škoro priloživši uz poruku fotografiju Tome Nikolića, Vojislava Šešelja i Aleksandra Vučića.

Podsjetimo, Vučić je, ocjene i poruke predsjedničkog kandidata Miroslava Škore o prošlosti i budućnosti, rekao kako "tom pjevaču ili što li je već", želi poručiti da pročita knjige iz psihologije i vidjet će da "o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:01