OBJAVA NA FACEBOOKU

ŠKORO UZVRATIO PLENKOVIĆU KOJI GA JE 'BOCNUO' JER SE JAVLJA SAMO PREKO DRUŠTVENIH MREŽA 'U strahu su velike oči'

 
Miroslav Škoro
 Facebook: Miroslav Škoro

Posljednja konferencija za novinare predsjednika Vlade Andreja Plenkovića prije odlaska na godišnji odmor očito nije fascinirala predsjedničkog kandidata Miroslava Škoru. Premijer je u svom dugotrajnom izlaganju spomenuo i Škoru, doduše ne imenom i prezimenom, ali je pričao o 'kandidatu koji se javlja samo preko društvenih mreža'.

- Gdje je tu hrabrost, gdje je tu stav? Koji je to žanr politike, kako će taj govoriti o fiskalnoj konsolidaciji, o gospodarskom rastu, o respektu koji imamo u međunarodnoj zajednici - pitao se Plenković, a na odgovor nije dugo čekao.

Preko Facebooka mu je odgovorio Škoro i to pod statusom s naslovom 'U STRAHU SU VELIKE OČI'.

- Danas smo svjedočili svojevrsnom političkom fenomenu. U nedostatku svoga kandidata, jer još nije svanuo lijep i sunčan dan za objavu kandidature, premijer vodi kampanju protiv ostalih kandidata. Rekli bi naši stari: u strahu su velike oči.

Za razliku od onih, kojima su prirodno okruženje konferencijske dvorane i politički saloni, ima nas koji se najbolje osjećamo među svojim narodom.

Staneš pred tisuće ljudi i gledaš ih u lice, a ne se bojati suočavanja s jednim jedinim čovjekom na rivi. Nikada neću bježati od svog naroda, a u Saboru me neće čuvati tjelohranitelji.

O načinima, mjestu i vremenu komunikacije odlučivat ću sam i nitko mi to neće diktirati. Važna je poruka, a ne način na koji se ona prenosi - napisao je Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:12