PALJBA U KOMENTARIMA

SLAVONSKI ŽUPNIK POZNAT PO MERCEDESU VRIJEĐAO PO FEJSU ZBOG THOMPSONA: Ne zna se jesi li muško, žensko, srednje ili pedericus! Vas pedere iskorijeniti

 
 CROPIX

Župnik Andrija Vrbanić iz Župe sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka, upustio se u četvrtak grubu raspravu u Facebook komentarima ispod vijesti o koncertu Marka Perkovića Thompsona najavljenom za subotu u Antunovcu.

Nakon što je na Facebook stranici portala Osijek News objavljena najava koncerta, župnik Vrbanić je napisao da "karte nisu 200, već 90 kuna".

- Ovi opaki debelo lažu. Ja podijelio 96 karata, što se niste javili na vrijeme - napisao je Vrbanić u komentarima, no tu nije stao, jer je odgovorio na prozivku zbog Mercedesa koji posjeduje.

Podsjetimo, župnik Vrbanić u javnosti je postao poznat upravo zbog skupocjenog Mercedesa koji je kupio prošle godine. Inače, nešto kasnije je isti taj Mercedes, vrijedan 400 tisuća kuna, slupao u nesreći.

HANZA MEDIA

Kad mu je tako danas jedan korisnik napisao "Jel za zvonik ili novi Mercedes?", župnik je uzvratio paljbom:

- Ja čuo za tebe Zdravko da si normalan, a kad ono kreten. Što tebe briga. Što se petljaš u muške poslove, za tebe kažu da se ne zna jesi li muško, žensko, srednje ili pedericus. Ja već uplatio Mercedes S 500 i to bijela boja, jer mi se vozi bijela boja. Ti nećeš ni bicikl voziti, bijedo ljudska i isprdak - odgovorio je.

Nakon toga nije stao, već je drugom korisniku koji je događaj opisao kao "koncentraciju krkanluka, seljakluka, primitivizma i ustašije", rekao:

- Dobro da nije pederluk, što bi tebi odgovaralo. Vas pedere iskorijeniti. Izruguješ se sa svetinjama! Tebi kretenu ništa zapravo nije sveto - kazao mu je župnik.

Dodatno, u jednom trenutku je još u odvojenom komentaru napisao "Ne sekirajte se za ulaznice. Ovo je hrvatska fešta, a ne za vas bandite".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 18:40