KONTROVERZNA ODLUKA

SLUČAJ SREBRNJAK Nova ravnateljica došla u pratnji odvjetnika, riječ je o zaposlenici Gradskog ureda za zdravstvo, evo gdje je još radila

 
Smijenjeni ravnatelj Boro Nogalo
 Neja Markicevic / CROPIX

U Dječjoj bolnici Srebrnjak upravo je u tijeku primopredaja ravnateljske dužnosti koju bi od prije dva dana smijenjenog doc.dr. Bore Nogala trebala kao vršiteljica dužnosti preuzeti dr. Ivana Đerek Dubravčić, zaposlenica Gradskog ureda za zdravstvo.

Ona je na primopredaju stigla u pratnji predsjednice Upravnog vijeća bolnice Ane Stavljenić Rukavine i odvjetnika.

Naime, jučer navečer održana je telefonska sjednica Upravnog vijeća bolnice na kojoj je za v.d. izabrana Đerek Dubravčić, a za nju su uz predsjednicu Stavljenić Rukavinu glasali Boris Labar te Jozo Milićević.

Zaposlenici bolnice prof.dr. Davor Plavec i Zrinka Kolak nisu željeli sudjelovati u glasanju.

Valja podsjetiti da je Upravno vijeće istog dana kad je smijenilo Nogala za v.d. imenovalo liječnicu iz te bolnice dr. Lanu Tambić Bukovac koja je odbila prihvatiti tu funkciju.

Inače, Đerek Dubravčić je pomoćnica u Uredu za zdravstvo grada Zagreba od prošle godine gdje je došla iz tvrtke Tosama koja se inače bavi proizvodnjom higijensko medicinskog potrošnog materijala.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je s konferencije za novinare poručio kako "više nije problem docent Nogalo, nego projekt, djelatnici". "Nema nezamjenjivih", poručio je Bandić, javlja Hina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:57